fbpx Skip to content

Trappstädning/Fastighetjänster

Trapphuset är det första intrycket

Trapphus är mycket frekventa områden i varje fastighet. De agerar som centrala genomfartsleder för arbetare, kunder och boende i administrativa byggnader eller bostadshus. Hundratals människor som använder trapphus professionellt och privat varje dag lämnar spår efter sig.

Smuts från gatan samlas i trappan, och även små bitar sopor finns i hörn, samlas runt rör och även trappräcken kan vara något fläckiga på grund av att många händer rör dem och har en ohygienisk effekt som inte är särskilt tilltalande.

Detta är ännu viktigare i dåligt väder: I Sverige har vi långa vintrar och skorna hos många personer som använder trapphus har all möjlig smuts, fukt och även vägsalt från foajén eller korridoren upp till de översta våningarna.

Trappstädning trapphus svart och vit

Regelbunden rengöring av trapphus är därför en stor utmaning eftersom entréområden och trapphus är det första intrycket i varje byggnad. Städning av trapphus är inte bara för estetiska ändamål, men omfattar också att man undviker faror som olyckshändelser i till exempel hala trapphus.

Trappstädning är den tjänst vi vanligtvis utför till fastighetsägare.

Men vi kan hjälpa till med mycket mer. Vi kan hjälpa till med trädgårdsskötsel, ex gräsklippning, häckklippning, utföra vissa reparationsarbeten, tvätta fasader mm.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert via formuläret.

Använd formuläret få en offert redan idag!
Ja, jag vill veta mer

  *

  *

  *

  *

  *

  Sidan är skyddad av reCAPTCHA från Google och Sekretess och Villkor gäller.