fbpx Skip to content

Butik/Bageri/Chark/Industri

En ren butik lockar fler kunder

Oavsett vad du säljer – kläder, sjukförsäkring, mobiltelefoner eller elverktyg – renheten i din butik är grundläggande för ditt övergripande varumärke, ditt  rykte och din framgång!

Vårt omfattande utbud av kompletterande rengöringstjänster, inklusive fönsterrengöring och golv- och kakelrengöring, passar perfekt till detaljhandelns rengöringskrav för affärer som behöver se till att deras butiker skiner.

Hygienisk städning av Bagerier och Chark

Laxéns Städ & Fönsterputs kan hjälpa dig att se till att du uppfyller alla viktiga skyldigheter som gäller i livsmedelsindustrin. Vi har utformat våra rengöringstjänster för livsmedelsbranchen för att möta de hårdaste kraven på städning. Vår professionellt utbildade städpersonal följer goda rengöringsmetoder, vilket avsevärt minskar risken för förorening – så att dina kunder ska känna sig säkra!

Distribuera produkter, inte smuts

Industribyggnader har ett tufft liv, de är ofta igång dygnet runt och behandlas grovt av personer som arbetar i dem. Den enorma ökningen av online-detaljhandel har också inneburit att efterfrågan på till exempel storskaliga lageranläggningar har ökat massivt. Dessa distributionscentra måste också köra i sin högsta operativa förmåga för att uppfylla kundernas efterfrågan.

Vi har mångårig erfarenhet av att städa butiker (7 dagar i veckan är inga problem), bagerier, chark/delikatessavdelningar samt städning av industri. Vi kan skräddarsy städningen utifrån era behov.

Använd formuläret få en offert redan idag!
Ja, jag vill veta mer

  *

  *

  *

  *

  *

  Sidan är skyddad av reCAPTCHA från Google och Sekretess och Villkor gäller.