fbpx Skip to content

Kontorsstädning

Arbetsplatsen är ditt andra hem – ta hand om den

Visst känns det härligt att komma till ett rent och fräscht kontor.

Skrivborden avtorkade, inga kaffefläckar, inget damm på dataskärmarna,
Papperskorgar tömda, rent och fint i fikarum och konferensrum. Golven dammsugna och våtmoppade. Toaletterna rena och fräscha. Ja, listan kan bli lång.

Att göra din kontorsmiljö snygg, ren och bakteriefri är din plikt som arbetsgivare. Detta är nödvändigt för att garantera att din arbetsplats är en plats med bra, modern och personalvänlig arbetsmiljö. Renlighet har också stor betydelse för hur dina kunder uppfattar ditt företag – det spelar alltså alltid en viktig roll för att öka efterfrågan på din produkt eller tjänst. Det är även mycket viktigt för dina medarbetares hälsa och välbefinnande. Om dina anställda är hälsosamma betyder det att det direkt påverkar produktiviteten på arbetsplatsen.

Företag hero bakgrund

Laxéns Städ & Fönsterputs har många års erfarenhet av kontorsstädning för flera företag. Vi rensar smuts i alla hörn, vilket hjälper dina anställda att hålla sig friska. Att göra rent datorer och annan utrustning är vårt ansvar. Vårt team av erfarna städare lämnar inga områden ostädade, de steriliserar gemensamma områden och utrustning som används av alla.

Vi skräddarsyr kontorsstädningen efter dina behov. Tala om för oss vad du vill ska ingå i städningen och hur ofta du önskar städning, så får du en kostnadsfri offert från oss.

Använd formuläret få en offert redan idag!
Ja, jag vill veta mer

  *

  *

  *

  *

  *

  Sidan är skyddad av reCAPTCHA från Google och Sekretess och Villkor gäller.